Lidt om mig, min historie og uddannelsesmæssige baggrund.

Autentisk, ærlig, nærværende og humoristisk med en omsorgsfuld direkthed - det er mig.

Jeg hedder Lea, er 45 år gammel. Jeg bor sammen med min kæreste, vores to fælles børn og to bonusbørn.

Jeg er uddannet pædagog i 2002 og har i perioden august 2002 til september 2016, arbejdet som behandler og terapeut med stof og alkohol misbrugere, der har ønsket at ændre deres liv. Fra oktober 2016 til april 2019, har jeg arbejdet i et projekt rettet mod unge der er vokset op i familier med misbrugsproblematikker, endvidere har jeg arbejdet i et projekt for unge i aktuel anbringelse eller som tidligere har været anbragt uden for hjemmet.

Ovenstående betyder også at jeg er optaget af tilknytning og tilknytningens betydning for selvets udvikling, samt vores måde senere i livet at indgå i relationer.

Udover stor erfaring med forbrug, misbrug, afhængighed og medafhængighed, har jeg stor erfaring i arbejdet med spiseforstyrrelser, personlig udvikling, herunder at styrke selvværdet og evnen til at sætte grænser. Identitetskriser, herunder at finde ud af hvem er jeg, hvem vil jeg gerne være. Jeg har endvidere erfaring i arbejdet med diverse former for livskriser, depression, dødsfald, sorg, skilsmisser, afskedigelse, m.m.

i 2004 tog jeg en NADA uddannelse

2006 blev jeg løsningsfokuserede terapeut

i 2009 afsluttede jeg en Master i Socialpædagogik

i 2015 har jeg afsluttet en 4 årig neuroaffektiv psykoterapeutuddannelse

i 2018 er jeg blevet Access BARS behandler.

2021 afsluttet en 1 årig trameuddannelse - Traumespor i kroppen

2021 certificeret i den neuroaffektiv analyse

2022 neuroaffektiv supervisor

 

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.