Access BARS - behandling uden ord

Access BARS er en  behandling, hvor der bliver ryddet op og renset ud i din indre harddisk. Man siger om behandlingen at i væreste fald, så er det lige som at have fået en rigtig god afslappende massage. I bedste fald, så kan den være med til at ændre dit liv.

Access BARS kan være gavenligt for alle, men særligt for dig der har:

stress

angst

ADD og ADHD

uro i kroppen

uhensigtsmæssige tankemønstre / negativt selvbillede

eksamesangst

forskellige kriser i livet

Og hvis du ønsker:

at være mere bevidst og tilstede i nuet

at opløse mentale, følelsesmæssige, fysiske og energetiske blokeringer, der fastholder dig

bedre søvn

at vågne frisk og med energi

klarhed og ro til at træffe nye valg

dyb afslapning

Rent praktisk så foregår Access BARS behandlinger ved at du ligger på en madras i fuld påklædning, og der arbejdes kun på dit hoved. Dette sker med meget blide berøringer af de 32 bars som du har på dit hoved. Hver bar står for noget forskelligt, herunder blandt andet krop, kreativitet, kontrol, penge, glæde, tristhed, tid, rum, kommunikation m.m. Når punkterne aktiveres vil gamle handlemønstre og overbevisninger der begrænser dig i dit liv blive slettet.

Access BARS er et godt valg for dig der vil gøre ændringer i dit liv. For dig der vil arbejde med de indre blokeringer og forhindringer der er skabet gennem dit liv, skabt gemmen de sandheder der er udviklet via de relationer du har været en del af. Og for dig der ønsker mere lethed og glæde i kroppen, samt for dig der vil skabe mere rum og flere muligheder i dit liv.

Access BARS kan også med succes anvendes til børn og sågar meget små børn.